Lokasi semasa: muka depan>>Pusat Produk>>Pelindung voltan atas dan bawah
Pengenalan
Suis Set Semula Automatik Sambungan Grid Fotovoltaik JGB1-125 terutamanya digunakan dalam kotak pengumpul penjanaan fotovoltaik. Pada waktu siang apabila penjanaan fotovoltaik berada pada voltan normal, produk menutup secara automatik dan menyambungkan elektrik yang dijana oleh fotovoltaik ke grid. Pada waktu malam, apabila voltan penjanaan fotovoltaik lebih rendah daripada normal, produk memutuskan secara automatik untuk mencegah elektrik dalam grid kembali ke peralatan penjanaan fotovoltaik dan merosakkan peralatan penjanaan fotovoltaik.
Skop penggunaan
Suis reset automatik sambungan grid fotovoltaik JGB1-125 sesuai untuk AC50Hz, voltan berkadar 230V (1P+N, 2P), 400V (3P+N, 4P). Ia berfungsi sebagai perlindungan beban lampau dan litar pintas untuk talian. Ia juga boleh digunakan untuk operasi tidak kerap talian dalam keadaan biasa, dan digunakan secara meluas dalam pengubahsuaian pintar grid kuasa.
Fungsi utama dan parameter teknikal
Bahagian hadapan produk dilengkapi lampu penunjuk isyarat merah; apabila litar utama bertenaga, lampu penunjuk menyala berterusan; apabila litar utama tiada bekalan kuasa, lampu penunjuk berada dalam keadaan padam. Dalam keadaan tiada bekalan kuasa, pemutus litar terbuka secara automatik(selepas pemutus terbuka akibat gangguan bekalan kuasa, handle kendalian manual tidak dapat menutup pemutus litar).
1. Arus berkadar: 40A, 50A, 63A, 80A, 100A, 125A
2. Bilangan kutub: 2P, 4P
3. Nilai potong undervoltan: AC170V ±5V 50Hz
4. Nilai pemotongan voltan lampau: AC300V ±5V 50Hz
Standard Pelaksanaan
GB 10963.1 "Aksesori elektrik — Pemutus litar perlindungan arus lebih untuk kegunaan isi rumah dan tempat seumpamanya — Bahagian 1: Pemutus litar untuk arus ulang alik".
Dimensi Luaran

produk:Suis tetapan semula automatik bersambung grid fotovoltaik, penutupan semula fotovoltan JGB1-125
pengenalan:Suis tetapan semula automatik bersambung grid fotovoltaik JGB1-125 digunakan terutamanya dalam kotak penggabung penjanaan kuasa fotovoltaik. Apabila penjanaan kuasa fotovoltaik berada pada voltan biasa pada siang hari, produk akan ditutup secara automatik dan kuasa fotovoltaik dihantar ke grid kuasa. Pada waktu malam, apabila voltan penjanaan kuasa fotovoltaik lebih rendah daripada biasa, produk secara automatik terputus sambungan untuk menghalang elektrik daripada grid kuasa daripada kembali ke peralatan penjanaan kuasa fotovoltaik dan membakar peralatan penjanaan kuasa fotovoltaik.
| jenama | ELEJG / Wenzhou Jiangguang Electric Technology Co., Ltd. |
|---|---|
| Nama model | Suis tetapan semula automatik bersambung grid fotovoltaik, penutupan semula fotovoltan JGB1-125 |
| Dokumentasi teknikal | Lihat/muat turun arahan |
| Pintu masuk konsultasi | Hubungi kami |
Copyright © 2018-2020 温州江光电气科技有限公司 All Rights Reserved. 浙ICP备15019439号-3